Dag van de Slager 2018!

29 mei 2018
Dag van de Slager 2018!

Van donderdag 24 mei tot zaterdag 26 mei was het ‘De dag van de slager”. Omdat Flexspecialisten al jaren een grote dienstverlener is in het prachtige ambacht van de slagers was dit een mooi moment voor Pascal Cox, medewerker van Flexspecialisten, om in de huid te kruipen van een slager. Afgelopen donderdag was zij dan ook te gast bij Jumbo van Bergen in Oss, waar zij aan de hand van Stef Goes, Slager bij Flexspecialisten, werd meegenomen in het echte werk.

Toen Pascal donderdag al vroeg in de winkelslagerij verscheen had Stef er al wat uurtjes op zitten en was ze precies op tijd voor een kopje koffie in de kantine. Een lekkere start en gelijk een goed moment om even bij te praten en vooruit te kijken naar de drukke zomerperiode. Nadat alles was doorgesproken werd het natuurlijk tijd voor het echte werk, maar dan wel in de juiste outfit. En daar stond Pascal dan, in een Jumbo blouse, schort en cap.


Na kort kennis gemaakt te hebben met de medewerkers op de afdeling kon Pascal echt aan de slag. Stef had al een grote bak met net gesneden schnitzels klaar gezet. Aan Pascal de taak om met verschillende soorten paneermeel de schnitzels te paneren en in te pakken.


     


Na 2 uurtjes zat voor Pascal het werk er alweer op en ging Pascal terug naar het kantoor van Flexspecialisten, om nog meer slagers aan een leuke baan te helpen.


Pascal kijkt heel tevreden terug: “Er wordt erg hard gewerkt in de slagerij, maar ook is er tijd om een praatje te maken met de klanten die op zoek zijn naar het perfecte stukje vlees. Het was een erg leuke ochtend en mocht ik ooit een carrière switch willen maken, weet ik nu hoe ik dat ga doen!”


Volgend jaar weer.


Tags: Werkzoekenden Over Flexspecialisten

16.036 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu