Over Flexspecialisten

Al ruim 30 jaar is Flexspecialisten een toonaangevende speler in het verzorgen van flexibel werk voor productiekrachten en logistieke toppers. 


Samen met onze vestigingen in Polen en Roemenië zorgen wij vanuit ons hoofdkantoor in Oss dat er iedere dag vele flexkrachten aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers, voornamelijk in de sectoren Food en Logistiek. Bij Flexspecialisten doen we dat door verder te kijken dan traditionele arbeidsbureaus. Daarbij houden we altijd twee heldere doelen voor ogen: werkgevers maximaal ontzorgen op het gebied van werk en tevens werknemers snel aan passend werk helpen. Dát maakt dat Flexspecialisten ruim 30 jaar een toonaangevende speler is op de arbeidsmarkt. 


De kunst van het meebewegen

Wij houden van verandering, dat moet ook want de markt is voortdurend in beweging. Doordat we met veel Flexspecialisten en opdrachtgevers werken, kunnen we snel en goed op al die bewegingen inspelen. Dat biedt opdrachtgevers en kandidaten flexibiliteit en zekerheid. Daarbij verzorgen wij de gehele dienstverlening van werving tot werken bij uw bedrijf in eigen beheer. Dat varieert van recruitment tot inhouse locaties en van payrolling, arbeidsmigranten tot HR consultancy.” Wij maken er écht werk van!


Al 30 jaar toonaangevend

Het verlenen van diensten voor flexibele arbeidskrachten en arbeidsmigranten vraagt om een mensgerichte aanpak, maar ook investeren in persoonlijke ontwikkeling en het creëren van een veilige en gastvrije omgeving.  Met de viering van ons 25 jarig jubileum in november 2018 en het voor de vierde maal op rij winnen van de FD Gazellen award staan wij garant voor het leveren van kwaliteit, geloven wij in groei en staan wij open voor verandering in turbulente tijden: Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

  

Vacatures > 

  

Werken bij Flexspecialisten > 


Facts

Magneet voor kandidaten

Magneet voor kandidaten

Verlengstuk naar de markt

Verlengstuk naar de markt

Superflexibel

Superflexibel

Werken bij Flexspecialisten

Maak jij écht werk van je job?

Werk wordt anders. Binnenkort heeft een op de drie werkenden geen vast contract meer. Bij Flexspecialisten geloven we sterk in deze verandering. Sterker nog: die daagt ons uit, geeft ons energie. Bovendien weten we als geen ander hoe we met de flexibele inzet van arbeid organisaties schaalbaar kunnen maken en het rendement van onze klanten kunnen verbeteren.

  

Wil jij daar je bijdrage aan leveren? Hou je van een uitdaging? En ben je ondernemend? Reageer dan op een van onderstaande vacatures. Je krijgt bij ons alle vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig kansen te creëren en te benutten. maak jij ook echt werk van je job? Bekijk dan onze openstaande vacatures:


Werken bij Flexspecialisten > 

  

Open sollicitatie

Staat jouw ideale baan er niet bij? Maar denk je toch een versterking voor ons te zijn? Stuur dan een open sollicitatie met cv naar recruitment@flexspecialisten.nl of bel naar op 088 – 594 01 18.

Kijk hier voor een volledig overzicht van onze vacatures.

Kwaliteit

Flexspecialisten is lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Met 560 leden vertegenwoordigt de ABU circa 65% van de markt en is daarmee de grootste werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche. Onze Algemeen Directeur Tom Sijpestijn is al jarenlang bestuurslid van de ABU. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de ABU website >


De Stichting Normering Flexwonen beheert het register van ondernemingen (uitzenders, werkgevers en huisvesters) die voldoen aan de norm voor de huisvesting van arbeidsmigranten. Verantwoorde huisvesting vinden wij erg belangrijk en alle locaties voldoen aan alle gestelde eisen, zoals aandacht voor brandveiligheid, goede sanitaire voorzieningen en voldoende woonruimte. Flexspecialisten verzorgt zelf geen huisvesting, maar besteedt dit uit aan gecertificeerde huisvesters.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar website van SNF>


De Stichting Normering Arbeid verzorgt het SNA-keurmerk. Dit kenmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid te beperken. Op basis van de huidige wetgeving loopt een inlener het risico dat zij aansprakelijk wordt gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener niet zijn voldaan. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt. Op basis van de NEN-norm 4400-1 verstrekt de Stichting Normering Arbeid het SNA-keurmerk. Zie voor meer informatie en het register de SNA website>


Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven is één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. Flexspecialisten is een erkend leerbedrijf voor meerdere opleidingen. Wij leiden MBO-studenten op en begeleiden ze bij hun stages. Als praktijkopleider hebben we een begeleidende en een opleidende rol. We brengen vakkennis over en stimuleren de student om zich verantwoordelijk te voelen voor zijn leerproces en zijn functioneren als medewerker. 


Het FD heeft ons vier jaar achtereen bekroond met een Gazelle Award. Deze wordt jaarlijks toegekend aan ondernemingen die financieel gezond zijn en over een periode van drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% procent realiseren. De winnaars worden bovendien doorgelicht, zodat zeker is dat ze financieel volledig gezond zijn.


Flexspecialist van het Jaar 2015

Opdrachtgevers en uitzendkrachten gaven ons in 2015 de hoogste waarderingsscore. Een belangrijke erkenning, want deze verkiezing wordt ondersteund door brancheverenigingen ABU en NBBU. Bovendien doen alle uitzendbureaus in Nederland mee.

Gazelle Award

Gazelle Award

Betrokken ABU-lid

Betrokken ABU-lid

Flexspecialist v. h. Jaar

Flexspecialist v. h. Jaar

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu