Opleiding snijvaardig slager

Samen met Hanos / van der Zee heeft Flexspecialisten de opleiding 'Snijvaardig Slager' ontwikkeld die gericht is op de toekomst. De klant staat centraal en de kwaliteit van vlees voorop. Dat verliezen we nooit uit het oog.


Onze opleiding 'Snijvaardig Slager' is een praktijkgerichte opleiding waarbij je vooral leert om jouw vaardigheden over het bewerken van het mooiste vlees, de smaakbeleving, kwaliteit en gastvrijheid weet te combineren.


Flexspecialisten gelooft in het ontwikkelen van talent en Hanos/ Van der Zee staat garant voor de beste kwaliteit. Een top combinatie waarmee we jongeren willen verrassen om het vak te leren door hen de opleiding aan te bieden.  Alleen gepassioneerde leerlingen komen in aanmerking om in een kleine groep het slagersvak te leren.


De theorie lessen vinden plaats in het educatieve centrum van Hanos / van der Zee in Twello. De praktijk leer je door middel van fulltime baan bij een van de Hanos slagerij vestigingen. Werken en leren tegelijk, waarbij je het eerste jaar allound wordt opgeleid en in het tweede jaar de mogelijkheid krijgt om te kiezen uit een aantal specialisaties. Bij welke HANOS vestiging wil jij je praktijk lesen volgen?


Direct naar vacatures >


Wil jij een echt vak leren met een prachtig ambacht, neem dan contact met Henri Mels via 088 594 0147. Henri geeft graag antwoord op je vragen, of mail h.mels@flexspecialisten.nlVragen over onze opleiding snijvaardig slager? Bel Henri

 

 

Henri Mels (Accountspecialist Vers)

 

Flexspecialisten

Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Telefoon:  088 594 01 00 

E-mail: h.mels@flexspecialisten.nl

Deze slagers opleiding is ontstaan door samenwerking van:

  


Persoonlijke Profiel Analyse

Persoonlijke Profiel Analyse

is hét toonaangevende online assessment instrument voor de werkgever/HR manager.

Meer weten?

Persoonlijke Profiel Analyse

Student Profiel Analyse

is hét toonaangevende instrument om te ontdekken welke studie bij je past

Meer weten?

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu