Stagelopen bij Flexspecialisten

Ruim baan voor talent

We groeien, geloven in verandering en we willen jou graag helpen om jouw stage in te vullen in een internationaal georiënteerde omgeving waar geen dag hetzelfde is.

 

Samen met onze vestigingen in Polen en Roemenië zorgen wij vanuit ons hoofdkantoor in Oss dat er iedere dag gemotiveerde flexkrachten bij onze opdrachtgevers aan het werk zijn. Wij bemiddelen daarbij zowel arbeidsmigranten als Nederlandse flexwerkers en hebben specialisaties voor Slagers en Kwaliteitsmedewerkers. Bij Flexspecialisten doen we dat met 65 collega’s voornamelijk voor klanten in de sectoren food en logistiek. Ons hoofdkantoor ligt op enkele minuten loopafstand van het station in Oss en is dus gemakkelijk bereikbaar met het OV.

 

Op ons hoofkantoor in Oss hebben we stageplaatsen en afstudeeropdrachten voor studenten op MBO-, HBO- en WO-niveau. En dat nemen we serieus. We geloven namelijk sterk in talentontwikkeling en je krijgt bij ons dan ook alle ruimte om ervaring op te doen met een intensieve begeleiding.  We bieden onder andere stageplaatsen aan voor de afdeling HR, Administratie, Accountbeheer, Facilitair en Marketing. Bekijk hier welke stage vacatures wij op dit moment voor je hebben.


Stagevacatures >

 

Sta jij te popelen om kennis te komen maken? Neem dan contact op met onze recruiters via 088 - 594 0118 of stuur meteen je cv met je motivatie naar recruitment@flexspecialisten.nl.

 

Stageblogs >

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu