Stagelopen bij Flexspecialisten

Ruim baan voor talent

We groeien, geloven in verandering en we willen jou graag helpen om jouw stage in te vullen in een internationaal georiënteerde omgeving waar geen dag hetzelfde is.

 

Wij zijn Flexspecialisten, de dienstverleners van flexibele arbeidskrachten. Samen met onze vestigingen in Polen en Roemenië zorgen wij vanuit ons hoofdkantoor in Oss dat er iedere dag gemotiveerde flexkrachten bij onze opdrachtgevers aan het werk zijn. Dat doen we met 75 collega’s voornamelijk in de sectoren food en logistiek door verder te kijken dan traditionele uitzendbureaus. Dát maakt dat Flexspecialisten ruim 25 jaar een toonaangevende speler is op de arbeidsmarkt.

 

Op ons hoofkantoor in Oss hebben we stageplaatsen en afstudeeropdrachten voor studenten op MBO-, HBO- en WO-niveau. En dat nemen we serieus. We geloven namelijk sterk in talentontwikkeling en je krijgt bij ons dan ook alle ruimte om ervaring op te doen met een intensieve begeleiding. Bekijk hier welke stage vacatures wij voor je hebben.


Stagevacatures >


 

Sta jij te popelen om kennis te komen maken? Neem dan contact op met onze recruiters via 088 - 594 0118 of stuur meteen je cv met je motivatie naar recruitment@flexspecialisten.nl.

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu